Piloot meteen verdacht in 'De Mol': "Ik heb dat gewoon gezegd" Buitenland
Buitenland

Piloot meteen verdacht in 'De Mol': "Ik heb dat gewoon gezegd"

Piloot meteen verdacht in 'De Mol': "Ik heb dat gewoon gezegd"

Axel Pailler (40) is een piloot en neemt deel aan 'De Mol'. Tijdens de eerste proef weigerde hij te springen. Axel heeft namelijk hoogtevrees. Dat vinden velen bizar voor een piloot en dus was hij meteen verdacht.

“Ik kreeg er wel wat opmerkingen over. Ik heb gewoon gezegd dat ik te bang was om te springen. Bovendien heb ik vorig jaar een hernia gehad, benjispringen lijkt me dan niet aan te raden. Elisabet, een van de andere deelnemers, is spoedarts. Zij zei: Goed dat je die sprong niet gedaan hebt. Dat van die hernia is niet gelogen: de specialist zei dat ik die heb opgelopen door mijn zittend beroep én een te lage auto", vertelt Axel in Het Nieuwsblad.

“In een vliegtuig ben ik niet bang van hoogtes, ik zou desnoods naar de maan vliegen. Maar zet mij op een gebouw, zonder reling, en ik sta tegen de muur geplakt. Bij de selecties van De mol hebben ze daar naar gevraagd. Ik heb dat toen gewoon gezegd."

"Een piloot mag angsten en zorgen hebben, zolang hij fysiek en mentaal maar goed in zijn vel zit én stressbestendig is. Je mag het beroep niet onderschatten, maar je moet het ook niet overschatten. We zijn geen supermensen."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws