Maandag 11 Januari 2021 - 10:00   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

Kelly Pfaff waarschuwt Gert Verhulst: “Dan zullen ze er snel staan, hoor”

Kelly Pfaff waarschuwt Gert Verhulst: “Dan zullen ze er snel staan, hoor”

Vrijdagavond speelden drie BV’s-koppels mee in een speciale aflevering van ‘Het Rad’. Zij speelden voor het goede doel. Gert Verhulst en zijn zoon Viktor haalden het van Peter Van Laet en Gene Thomas, en Sam Gooris en Kelly Pfaff.

Gert en Viktor zijn natuurlijk volop bezig met hun show ‘De Verhulstjes’, en dat ontging ook ervaringsdeskundige Kelly Pfaff niet. “Bij die opnames liepen cameramannen mee met Gert. Dat bracht herinneringen op, ja”, lacht ze in Het Nieuwsblad. Kelly was dan ook bijna tien jaar lang te zien in haar eigen realityreeks, 'De Pfaffs’.

“Een realityshow heeft voor- en nadelen", weet Kelly. "Je bouwt een band op met de filmploeg. Ze worden bijna familie. Maar je voelt je ook naakt. Alles wat je doet, ­belandt op tv. En dan staan sommigen snel klaar met commentaar.” Al kan je daar niets tegen beginnen. “Als BV ben je sowieso een gemakkelijk doelwit voor criticasters. Ik heb Gert en zijn gezin maar één advies gegeven: gewoon jezelf zijn. Hen kennende zal dat zeker lukken.”

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Kelly Pfaff  I  Gert Verhulst  I  shownieuws