Maandag 11 Januari 2021 - 11:30   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Marouane Fellaini niet naar Antwerp, maar wel naar déze Belgische topclub?

Marouane Fellaini niet naar Antwerp, maar wel naar déze Belgische topclub?

Marouane Fellaini (33) is momenteel nog actief in China, waar hij de kleuren van Shandong Luneng verdedigt. De kans is echter groot dat Fellaini over een jaar andere oorden opzoekt.

Op 31 december van dit jaar loopt het contract van Fellaini bij Shandong Luneng af. Zoals de kaarten nu liggen, zal Fellaini zijn huidige werkgever dan ook verlaten. Als vrije speler kan hij dan gaan en staan waar hij wil. Een terugkeer naar België wenkt.

Fellaini heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij open staat voor een terugkeer naar de Jupiler Pro League. Zijn ex-club Standard werd al genoemd, net als Antwerp. Fellaini heeft een uitstekende band met Luciano D'Onofrio en de sportief directeur zou Big Fella maar wat graag naar de Bosuil halen.

Bikkelen

Al is het niet uitgesloten dat Fellaini straks voor nog een andere Belgische topclub kiest. Club Brugge, de meest kapitaalkrachtige club van het moment in België, zou zich immers ook in de debatten kunnen mengen. Eén ding is zeker: de Belgische ploegen gaan nog bikkelen om de handtekening van Fellaini.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Antwerp  I  Standard  I  Marouane Fellaini  I  sport  I  voetbal