Maandag 11 Januari 2021 - 14:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Natalia beledigd: “Die heeft geen respect voor mij, verdomme”

Natalia beledigd: “Die heeft geen respect voor mij, verdomme”

Natalia mag ‘Idool’ dan wel niet gewonnen hebben, ze hield aan haar deelname wel een mooie zangcarrière over. Al scheelde het niet veel of Natalia had het ook internationaal gemaakt als zangeres.

"In 2005 zit ik op een dag in Zweden, in het kantoor van Jörgen Elofsson, songwriter van onder meer Westlife en Britney Spears”, vertelt Natalia in Het Laatste Nieuws. “Mijn derde album is af, ik ben goed bezig. Ik wil vooruit, wil ook graag meer zeggenschap over m'n songs. Zegt Elofsson: 'Listen, you come over for fourteen days, you sing the songs, I do the rest, 95 percent chance you have a European hit.’"

“Terwijl hij het zegt, is hij afgeleid, want via de telefoon is hij z'n huis aan het verkopen”, vervolgt Natalia. “Ik ben daar buitengekomen en heb gezegd: 'Nee, verdomme. Die man heeft geen respect voor mij.' Had ik een andere opvoeding gehad, ik had die dag misschien wél 'ja' gezegd. Mijn pad zou anders geweest zijn. Maar heb ik daar spijt van? Nee. Al ben ik wel altijd curieus gebleven”, geeft ze toe.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Natalia  I  shownieuws