Roger De Vlaeminck doet straffe uitspraak over Wout van Aert en Mathieu van der Poel: “Ik durf het bijna niet zeggen” Sport
Sport

Roger De Vlaeminck doet straffe uitspraak over Wout van Aert en Mathieu van der Poel: “Ik durf het bijna niet zeggen”

Roger De Vlaeminck doet straffe uitspraak over Wout van Aert en Mathieu van der Poel: “Ik durf het bijna niet zeggen”

Wout van Aert en Mathieu van der Poel zijn twee fenomenen, daar is iedereen het wel over eens. Vooral in het veldrijden geven de twee extra kleur aan een wedstrijd.

"Zo gaat het al vijf jaar”, weet Roger De Vlaeminck te vertellen in Het Laatste Nieuws. “Die twee amuseren zich in het veld, spelen met de pedalen. Dat kan alleen maar omdat ze veel, veel beter zijn dan de rest. Zonder Wout en Mathieu is de cross gewoon minder aantrekkelijk.”

“Ik durf het bijna niet te zeggen, maar... dan kijk ik amper”, geeft de Belgische wielerlegende eerlijk toe. “Ik beleef er té weinig plezier aan. Al zie ik Eli Iserbyt, bijvoorbeeld, ook wel heel graag koersen. Dat 'manneke' kan bijten en afzien. Ik denk wel dat hij heel hard leeft voor zijn job.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws