Dinsdag 12 Januari 2021 - 08:30   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Stunt in de maak?: 'Aleksandar Mitrovic wil naar deze Belgische topclub'

Stunt in de maak?: 'Aleksandar Mitrovic wil naar deze Belgische topclub'

Wordt de natte droom van de Anderlecht-supporters waarheid? Twee jaar nadat een terugkeer slechts op het laatste nippertje niet doorging, komt Aleksandar Mitrovic mogelijk toch terug.

Eind januari 2018 stond Mitrovic letterlijk in Brussel, hij was net voor de deadline van de wintermercato van Newcastle afgereisd, om opnieuw te tekenen voor Anderlecht. Maar de transfer ging uiteindelijk niet door omdat paars-wit Lukasz Teodorczyk niet kon verkopen aan Udinese. Daardoor hadden ze geen geld om hem aan te trekken.

Geld heeft Anderlecht ook nu niet op overschot, maar er is misschien een mogelijkheid om creatief uit de hoek te komen. Door met een huurovereenkomst plus aankoopoptie te werken bijvoorbeeld. Daar kan zijn huidige club Fulham mogelijk wel oren naar hebben. Coach Scott Parker gebruikt Mitrovic weinig en zou niet afkerig staan tegenover een vertrek van de aanvaller.

Carrière herlanceren

Nog belangrijker is dat de Servische aanvaller volgens Engelse bronnen zelf ook graag weg wil. Meer bepaald terug naar België, waar hij uitstekende herinneringen heeft aan Anderlecht. Daar zou hij zijn carrière kunnen herlanceren en paars-wit ook mee uit het slop helpen halen. Mitrovic die tussen 2013 en 2015 furore maakte in Brussel, is nog altijd maar 26.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Anderlecht  I  Fulham  I  Newcastle  I  Mitrovic  I  sport  I  voetbal