Dinsdag 12 Januari 2021 - 11:30   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

'Hazard heeft het gehad bij Real en gaat verrassende supertransfer maken'

'Hazard heeft het gehad bij Real en gaat verrassende supertransfer maken'

Eden Hazard zal het zich zelf ook wel anders hebben voorgesteld, zijn passage bij Real Madrid. Want dat het een passage wordt, dat lijkt meer en meer duidelijk te worden.

Blessures aan de lopende band, statistieken ver beneden zijn niveau, transferwaarde gekelderd, slecht aangespeeld door zijn ploegmaats, onder druk gezet door de Spaanse media en uitgespuwd door de eigen fans. Je zou het voor minder gezien houden bij je club. Ja, zelfs het 'je m'en foutisme' van Eden Hazard heeft zijn grenzen.

In Engeland klinken de geruchten ondertussen steeds luider. Chelsea - zelf niet echt in goede doen - gaat Hazard een reddingsboei gooien. En de Rode Duivel zou steeds meer geneigd zijn daarop in te gaan. Is het niet tijdens deze wintermercato, dan toch zeker na het seizoen.

Heimwee

Want zowel familiaal als sportief heeft de dribbelkont geweldige herinneringen aan Londen. Net zoals Chelsea, bij wie de herinneringen door de resultaten stilaan heimwee aan het worden zijn.

Dat Hazard ondertussen nog minder dan de helft van de tot 160 miljoen euro oplopende transfersom die Real betaalde waard is, is alleszins een opsteker in de poging om hem middels een supertransfer terug te halen.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Real Madrid  I  Eden Hazard  I  sport  I  voetbal