Toby Alderweireld op weg naar Club Brugge? ‘Niet te weigeren aanbod’

Toby Alderweireld op weg naar Club Brugge? ‘Niet te weigeren aanbod’
Woensdag 13 Januari 2021 - 11:30   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Toby Alderweireld (31) staat tot nader order nog steeds onder contract bij Tottenham Hotspur. Daar zou in de nabije toekomst echter verandering in kunnen komen. De Rode Duivel zou de Premier League sneller dan verwacht kunnen verlaten.

PSV informeerde recent bij de zaakwaarnemer van Alderweireld en dat bracht de bal aan het rollen. Het is een publiek geheim dat Alderweireld dichter bij huis wil voetballen. Iets waar hij na dit seizoen de kans toe lijkt te krijgen. Niet alleen PSV, maar ook Ajax, Club Brugge en Antwerp hebben Alderweireld in het vizier.

Is Alderweireld op weg naar Club Brugge of Antwerp? Voorlopig niet, maar de verdediger zelf zou niets uitsluiten. Britse bronnen melden dat Tottenham bereid is om Alderweireld te laten gaan, maar enkel en alleen als er een niet te weigeren aanbieding binnenloopt.

Supercontract

Het spreekt voor zich dat het voor een Belgische topclub niet eenvoudig wordt om Alderweireld los te weken bij Tottenham. Daar komt nog eens bovenop dat Alderweireld een, naar Belgische normen, supercontract heeft bij The Spurs. Al weet je het natuurlijk maar nooit...

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Tottenham  I  sport  I  voetbal