Woensdag 13 Januari 2021 - 16:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Moeilijk moment voor Meghan Markle en prins Harry: “Heel pijnlijk voor hen”

Moeilijk moment voor Meghan Markle en prins Harry: “Heel pijnlijk voor hen”

In maart van vorig jaar verlieten de Britse prins Harry en zijn echtgenote Meghan Markle Buckingham Palace om zich te settelen in de Verenigde Staten. Dat verliep niet zonder slag of stoot.

“Hoewel ze zich tot in de details hadden voorbereid op hun overstap, verliep toch niet alles zoals gepland", zeggen schrijvers Carolyn Durand en Omid Scobie aan The Daily Mail. Durand en Scobie veroorzaakten in 2020 nog heel wat ophef met hun biografie ‘Finding Freedom’.

“Harry en Meghan slaagden erin om op een jaar tijd hun eigen merk uit de grond te stampen, maar alleen nadat ze van de Queen twee keer hun merknaam moesten veranderen", klinkt het. "Op dit moment is hun leven stabiel, maar de weg naar succes is heel pijnlijk geweest.”

Negatieve dingen

Vooral voor Meghan was de Megxit een zware beproeving. “Ze moest het moederschap combineren met het constante verhuizen. Op minder dan een jaar tijd zijn ze vier keer verhuisd.” Op de koop toe kon ook hun zoontje Archie zich nergens settelen. “Het was moeilijk om hem uit te leggen waarom ze constant van woning moesten veranderen”, aldus Durand en Scobie.

“Toen was er ook plots de coronapademie. Hun kinderoppas is terug naar het Verenigd Koninkrijk gegaan om bij haar eigen familie te kunnen zijn. De restricties hebben het hen nog moeilijker gemaakt. Ze voelden zich heel alleen, zeker omdat ze in de pers vooral negatieve dingen over zichzelf lazen”, besluiten de koninklijke experts.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Meghan Markle  I  prins Harry  I  shownieuws