Woensdag 13 Januari 2021 - 20:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

'Marc Coucke neemt keihard besluit over verkoop Anderlecht'

'Marc Coucke neemt keihard besluit over verkoop Anderlecht'

Marc Coucke is ondertussen al iets meer dan drie jaar eigenaar van RSC Anderlecht. Veel plezier beleefde Coucke vooralsnog niet aan zijn aankoop. Her en der klinkt het zelfs al dat de succesvolle zakenman paars-wit opnieuw van de hand wil doen.

Achter de schermen zou Coucke een verkoop voorbereiden. In Het Huis ontkende Coucke die geruchten, maar zijn ze nog steeds niet verdwenen. Al is Coucke ook volgens Het Nieuwsblad niet van plan om Anderlecht alweer te verkopen.

"Anderlecht staat niet te koop. Het is niet de bedoeling dat de club door buitenlanders wordt overgenomen", benadrukt de krant. "Een denkpiste is wel dat eigenaar Marc Coucke aandelen bij creëert door schulden om te zetten en dat die aandelen dan worden gekocht door een buitenlandse investeerder", schrijft Het Nieuwsblad nog.

Vers kapitaal is een must

Geen verkoop dus, maar zo goed als zeker wel buitenlandse investeerders. Een keihard besluit van Coucke, die beseft dat hij iéts moet doen. Zonder vers kapitaal is het immers niet duidelijk hoe het verder moet met RSCA. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

TAGS  I  Anderlecht  I  Marc Coucke  I  sport  I  voetbal