Gene Bervoets (64) kijkt de dood in de ogen: “Dacht echt dat het gedaan was” Buitenland
Buitenland

Gene Bervoets (64) kijkt de dood in de ogen: “Dacht echt dat het gedaan was”

Gene Bervoets (64) kijkt de dood in de ogen: “Dacht echt dat het gedaan was”

De opnames van ‘Beau Séjour’ verliepen voor Gene Bervoets niet zoals gepland. Er werd na de opnames een persbericht de wereld ingestuurd over het feit dat de acteur een ongeval had op de set, maar meer niet. Nu vertelt Gene zijn versie van het voorval.

In de studio in Lint ervoer Gene drie bijna-doodervaringen toen enkele grote watertanks die de regen moesten ensceneren plots openbarstten. Hij kreeg maar liefst zes ton water op zich en werd 10 meter ver gekatapulteerd.

"Drie beelden blijven me bij van dat moment", zegt Gene Bervoets in Het Laatste Nieuws. "Het eerste was een witte massa rond mij, die helemaal niet meer leek op water. Het tweede was een moment dat ik in de lucht hing, met een stekende pijn in mijn hoofd. Het derde was water dat langs mij wegstroomde en een helpende hand die me uiteindelijk meepakte. Drie keer dacht ik dat het met mij gedaan was.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws