Woensdag 13 Januari 2021 - 14:00   I   Foto: VRT  I   door Redactie

Kijkers van ‘Thuis’ maken zich grote zorgen: “Gaan nog veel traantjes vloeien”

Kijkers van ‘Thuis’ maken zich grote zorgen: “Gaan nog veel traantjes vloeien”

In ‘Thuis’ blijft Simonneke met veel vragen zitten over Frank zijn nieuwe job bij Harry. De kijkers staan erg sceptisch tegenover deze job en denken alvast te weten wat erachter zit.

De fans zijn er zeker van: Frank voert louche zaakjes uit voor Harry en niet van de minste. “Frank levert pakjes met ‘verdachte inhoud’”, doelt een kijker op het vervoeren van drugs. “Hij heeft geld nodig en waar verdien je anders veel geld op korte tijd?”

“We weten allemaal dat Frank een groot kind is. Impulsief en met weinig verstand”, zegt een ander op een van de fansites. “Hij gaat wit poeder leveren zonder dat hij het weet. Straks loopt hij Tim tegen het lijf en vliegt hij de gevangenis in.”

“Frank gaat dealer of drugkoerier worden”, denkt iemand te weten. “Hij zit aan de grond, dat willen de makers net aantonen. Hij kan toch maar beter oppassen of er gaan nog veel traantjes vloeien bij Simonneke.”

“Natuurlijk gaat Frank voor het snelle geld. Weet je waar hij dan binnenkort zal mogen verblijven? In de gevangenis wegens drugssmokkel”, klinkt het nog. “Ocharme Simonne!”

TAGS  I  Thuis  I  shownieuws