Donderdag 14 Januari 2021 - 16:00   I   Foto: VRT  I   door Redactie

Trouwe 'Thuis'-fans doen oproep aan makers: “Doe dat, anders haken we af”

Trouwe 'Thuis'-fans doen oproep aan makers: “Doe dat, anders haken we af”

‘Thuis’ bestaat nu al 25 jaar en is in de loop der jaren alleen maar populairder geworden. Maar komt daar binnenkort verandering in? Kijkers waarschuwen de makers van de Eén-soap alvast.

“Ik was altijd een grote fan, maar in deze toch al donkere en moeilijke tijd begrijp ik niet dat die scenarioschrijvers eens niet wat positievere verhaallijnen kunnen brengen”, laat een kijker van het eerste uur weten. “Zo gaan de mensen afhaken, hoor!”

“Daar ben ik het mee eens”, reageert een ander op deze opmerking. “Als het zo’n miserie blijft, stop ik met kijken. In deze tijden wil ik ook wel eens iets plezanters zien dan al die ellende! Er is niets ontspannends meer aan.”

Gedachten op nul

“Iedere ‘Thuis’-fan heeft stilaan genoeg van al die ellende en miserie in ‘Thuis’”, klinkt het op de sociale media. “Geef ons toch eens wat plezantere en leukere afleveringen alsjeblieft. Wat is er gebeurd met ‘gedachten op nul en genieten’?”

“Er is al een hele tijd weinig plezier in ‘Thuis’, jammer dat een beetje humor tegenwoordig ver te zoeken is”, lezen we nog. “Het ene drama is nog niet voorbij, of er kondigt zich al een nieuw aan. Ik ben een trouwe fan, maar graag wat actie en humor erbij.”

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Thuis  I  shownieuws