Donderdag 14 Januari 2021 - 21:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

‘Familie’-makers dwarsbomen plannen Gunther Levi: “Ze willen het niet”

‘Familie’-makers dwarsbomen plannen Gunther Levi: “Ze willen het niet”

Ook acteurs hebben geen vat op de tijd en dus worden ook zij ouder. Bij Gunther Levi is dat in ‘Familie’ te merken aan zijn kalende kruin. Vijf jaar geleden is hij al eens naar Turkije gevlogen voor haarimplantaten.

“Daar ben ik nog heel tevreden over, maar ik krijg nu inderdaad kale plekken achteraan”, zegt Gunther in Primo. “Helaas zal ik nog wat moeten wachten voor een tweede transplantatie, wat ik moet me kaalscheren voor die ingreep en dat willen ze bij ‘Familie’ liever niet meer. Niet alles wordt chronologisch opgenomen en als mijn haar in de ene scène een paar millimeter langer of korter is dan in de volgende komt dat niet over op televisie."

Dat is niet het enige ouderdomskwaaltje waar de acteur mee worstelt. “Tijdens een partijtje tennis tegen Charlotte ben ik vorige zomer in elkaar gezakt", laat hij weten. "Ik raakte niet meer rechtop zonder hulp. Wat later heb ik het nog eens gehad toen ik aan zee de kindjes in de lucht had gestoken. Het schijnt dat die miserie voor het leven is. Eigenlijk zou ik naar een kinesist moeten, maar daar heb ik niet zoveel zin in", besluit Gunther.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Gunther Levi  I  Familie  I  shownieuws