Vrijdag 15 Januari 2021 - 11:30   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Schitterend nieuws voor Anderlecht: Komst Rode Duivel staat nu al vast

Schitterend nieuws voor Anderlecht: Komst Rode Duivel staat nu al vast

Alle aandacht ging woensdagavond natuurlijk naar de Gouden Schoen, maar er waren ook nog een aantal nevenprijzen. En daar kon Anderlecht alsnog een klein graantje meepikken.

Het was een magere troost, maar toch. Met Romelu Lukaku kreeg een ex-Anderlecht-speler en 'Sporting-boy' voor het leven' de trofee voor 'Beste Belg in het Buitenland'. Altijd mooi meegenomen, maar het beste nieuws kwam pas toen de Rode Duivel reageerde in een live video-interview.

"Anderlecht zal altijd mijn club blijven", aldus Lukaku aan VTM. "Nu heb ik mijn ambities met Inter en de nationale ploeg, maar ik wil mijn carrière afsluiten bij Anderlecht." Iets wat hij eerder wel al gezegd had, maar deze keer voegde hij er iets belangrijks aan toe. "Ik wil niet zomaar terugkeren als ik al versleten ben, maar ik wil nog op een goed niveau terugkeren naar RSCA."

27

Dus niet om zomaar even te komen uitbollen. En vooral dát zal de fans plezier doen. Al zullen ze wel nog eventjes moeten wachten. Lukaku is op dit moment immers nog maar 27, op het toppunt van zijn kunnen dus. En het contract van de aanvaller bij Inter loopt al zeker nog tot 2024.

Alvast Vincent Kompany zal het graag gehoord hebben. De Anderlecht-trainer gaf Lukaku vorig seizoen immers het goede voorbeeld door terug te keren naar de club die hem had grootgebracht. Al was Kompany wel al wat 'versleten', misschien dat daarom Lukaku die extra uitspraak deed.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Anderlecht  I  sport  I  voetbal