Romance is nu al voorbij: Spaans model vernedert Thibaut Courtois Sport
Sport

Romance is nu al voorbij: Spaans model vernedert Thibaut Courtois

Romance is nu al voorbij: Spaans model vernedert Thibaut Courtois

Thibaut Courtois begon onlangs wat met het Spaanse model Alba Carrillo. Het koppel was meteen voorpaginanieuws in Spanje, maar lang heeft de romance niet geduurd. Courtois en Carrillo zijn nu al uit elkaar.

Wat er precies voor heeft gezorgd dat het tot een breuk kwam, is niet duidelijk. Op Instagram vernederde Alba de Real Madrid-doelman wel met een duidelijke tekst. “Ik blijf hier eventjes weg, want ik denk dat jullie een fucking bloedbad hebben aangericht ten opzichte van mij", stelt Alba op Instagram.

"Voetbalfans, mensen die me willen kwetsen, enzovoort... Ook de pers is véél te ver gegaan. Ik hoop dat Thibaut Courtois ooit de reden uitlegt achter de woorden die zoveel haat ten opzichte van mij hebben gegenereerd. En aan Real Madrid zou ik willen vragen, als het mogelijk is, om beter te spelen en scherper te zijn, zodat de schuld van het slechte spel niet bij een vrouw kan gelegd worden.”

Alba verwijst daarmee naar de uitschakeling in de beker en Champions League van Real Madrid. Na de slechte prestaties van De Koninklijke kreeg ze flink wat verwijten van kwade Real-fans naar het hoofd geslingerd.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws