Zaterdag 16 Januari 2021 - 11:30   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

'Club compleet verrast: Simon Mignolet mogelijk toch naar Premier League'

'Club compleet verrast: Simon Mignolet mogelijk toch naar Premier League'

Als club is het altijd een dubbel gevoel als je spelers in the picture komen te staan. Betaalt Club Brugge voor de trofee van 'Beste Doelman' straks een zware prijs in de vorm van een transfer?

Het gonst al enkele maanden van de geruchten dat Simon Mignolet terug zou kunnen naar de Premier League, maar volgens Engelse bronnen blijkt dat nu ook effectief te kloppen. Met zijn uitstekende eerste seizoenshelft was de Brugse keeper al in het vizier van enkele teams gekomen en zijn uitverkiezing tot 'Beste Doelman' heeft de allerlaatste twijfels weggenomen.

In Engeland zien ze hem weer als het betrouwbare sluitstuk die hij was toen hij bij Sunderland zijn carrière in Engeland begon en niet langer als de twijfelende keeper die Jürgen Klopp van hem maakte bij Liverpool. Dus willen ze de Rode Duivel graag binnenhalen.

Verlies van een leider

Bij Club zijn ze wellicht compleet verrast omdat ze ervan uitgingen dat de interesse wel zou gaan liggen. Niet dus. En dat jaagt blauw-zwart schrik aan. Een vertrek van Mignolet zou niet alleen het verlies van een leider in de kleedkamer betekenen, maar ook een uitstekende eerste doelman.

En net nu ze tweede keeper Ethan Horvath beloofd hebben dat hij mag vertrekken. Al zal alles van Mignolet zelf afhangen. Blijft hij in Brugge waar hij zich uitstekend voelt of wil hij na zijn pijnlijke exit bij Liverpool toch nog iets gaan rechtzetten in Engeland?

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Club Brugge  I  sport  I  voetbal