Zaterdag 16 Januari 2021 - 17:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Club Brugge krijgt belangrijk nieuws over komst van Alderweireld

Club Brugge krijgt belangrijk nieuws over komst van Alderweireld

Gaat Toby Alderweireld (31) straks Tottenham verlaten? Dat is de grote vraag sinds bekend raakte dat PSV bij de zaakwaarnemer van de Rode Duivel informeerde. En dan zijn er ook nog Club en Antwerp.

Voor alle duidelijkheid: Alderweireld staat nog steeds onder contract bij Tottenham en tot nader order is hij het in Londen ook nog niet beu. Maar op zijn 31ste begint een terugkeer naar België toch steeds meer in zijn hoofd te kruipen.

Zeker sinds PSV informeerde bij de Rode Duivel. Daardoor werd ook Antwerp wakker en vervolgens stortte Club Brugge zich op het dossier. En uiteraard kon ook ex-club Ajax niet achter blijven. 

Interesse

Al is bij die laatste club voorlopig nog geen sprake van een terugkeer. "We hebben voortdurend goed contact met Alderweireld, maar we hebben geen concrete interesse", verklapte trainer Erik ten Hag tegenover ESPN.

Maar gaf hij ook nog mee: "Marc Overmars onderhoudt met alle spelers die vertrokken zijn bij Ajax nauwe contacten." Wat inhoudt dat Alderweireld geen prioriteit is voor Ajax. Het kan de kansen van Club Brugge en Antwerp alleen maar vergroten. 

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Tottenham  I  Club Brugge  I  sport  I  voetbal