‘Thuis’-kijkers in shock: “Dit populair personage vertrekt” Buitenland
Buitenland

‘Thuis’-kijkers in shock: “Dit populair personage vertrekt”

‘Thuis’-kijkers in shock: “Dit populair personage vertrekt”

Kijkers van ‘Thuis’ discussiëren op de verschillende fansites al eens graag over de vooruitgang van hun favoriete Vlaamse soap. Tegenwoordig gaat het vaak over Bob. Die voelt zich al een tijdje belabberd.

Fans slaan dan ook al enkele dagen lustig aan het speculeren over wat er mis kan zijn met de partner van Tamara. En als het van hen afhangt, ziet zijn toekomst er niet bepaald rooskleurig uit. “Ik vrees dat Bob kanker heeft”, klinkt het. Er zijn er velen die ook in die richting denken. “Bob zal kanker hebben. En ik vrees dat hij al veel te lang gewacht heeft om naar de dokter te gaan.”

Door deze denkpiste slaan er enkelen alarm: “Bob gaat uit de serie, denk ik”, schrijft iemand. “Dat denk ik ook”, reageert een ander. “Of toch tijdelijk. Zijn familie in Libanon heeft het momenteel erg moeilijk (volledige lockdown en voedsel kopen is er haast onmogelijk) en ik heb ergens gelezen dat hij hen wil helpen.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws