Marianne ‘Iris’ Devriese bekent: “Het is inderdaad heel raar dat dit gebeurt in ‘Familie’” Buitenland
Buitenland

Marianne ‘Iris’ Devriese bekent: “Het is inderdaad heel raar dat dit gebeurt in ‘Familie’”

Marianne ‘Iris’ Devriese bekent: “Het is inderdaad heel raar dat dit gebeurt in ‘Familie’”

De makers van ‘Familie’ waren er tijdens de eerste coronagolf als de kippen bij om een werkwijze te bedenken waarbij de acteurs en medewerkers zo veilig mogelijk op de set kunnen staan. Zo ontstonden de zogeheten ‘circles of trust’, maar ook hiermee moeten de meeste acteurs nog steeds afstand houden van elkaar.

“We doen ons best om het zo geloofwaardig mogelijk over te brengen, maar de kijkers gaan het sowieso merken”, zegt Marianne Devriese, die de rol van Iris speelt, in Story. “Het is bijvoorbeeld heel raar dat een moeder haar verdrietige zoon geen knuffel geeft. Ik hoop dat de kijkers ons dat niet kwalijk zullen nemen. In ‘Familie’ bestaat corona niet, maar in de realiteit wel.”

“Ach, we zijn al lang blij dat we mogen verder spelen”, realiseert Marianne zich. “‘Familie’ bestaat dertigjaar dus het wordt zeker een feestjaar. Er staat veel te gebeuren. De mensen moeten blijven kijken”, lacht ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws