Michel Wuyts waarschuwt Thibau Nys: “Doe het niet” Sport
Sport

Michel Wuyts waarschuwt Thibau Nys: “Doe het niet”

Michel Wuyts waarschuwt Thibau Nys: “Doe het niet”

De toekomst van het Belgische wielrennen ziet er rooskleurig uit. De afgelopen jaren hebben meerdere aanstormende talenten getoond dat er rekening met hen gehouden moet worden. Onder meer Thibau Nys en Remco Evenepoel behoren tot deze supertalenten.

Al ziet Thibau de laatste tijd af: de overgang van de junioren naar de profs verloopt moeilijk. “Een paar weken al is Thibau Nys niet bij machte generatiegenoten als Wyseure en Verstrynge bij te benen”, noteert Michel Wuyts in zijn column voor Het Laatste Nieuws. Volgens Wuyts is het belangrijk dat Thibau geduld opbrengt. “Het beloftenpad bewandelen duurt doorgaans drie jaar. Zo liep dat ook met vader Nys”, herinnert hij zich.

“Aan Evenepoel, Nys en alle Verstrynges nog deze raad: laat je niet demoraliseren door de bagger op sociale media”, klinkt het. “De gal van onverlaten doet alleen afbreuk aan de menselijke waardigheid. Wie stelt daar overigens paal en perk aan?”, vraagt de Sporza-commentator zich af.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws