Maandag 18 Januari 2021 - 16:30   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

Dorien Reynaert ('Familie' en 'De Buurtpolitie') gaat topless: "Het begint zwaar door te wegen"

Dorien Reynaert ('Familie' en 'De Buurtpolitie') gaat topless:

Dorien Reynaert kennen we als actrice van in 'De Buurtpolitie' en 'Familie'. Ze poseert topless met een contrabas. Daarmee verwijst ze naar de cultuursector, die nog steeds geen enkel perspectief heeft vanwege de coronacrisis.

"Ik sta er misschien schoon mee te poseren maar het mag stilaan tijd worden dat mijn man er terug mee kan spelen... Met zijn contrabas dus. Corona is nog steeds heel aanwezig in onze levens, iedereen heeft ook z’n eigen verhaal in deze crisis en dat van ons is dat we ondertussen al bijna een jaar onze job niet mogen doen, en dat begint serieus door te wegen. Robin vooral mist het enorm om zijn passie te kunnen uitoefenen, en er moet natuurlijk ook brood op de plank komen", schrijft Dorien. 

"Op de meeste dagen slagen we erin om positief te blijven, te genieten van al het moois in ons leven, maar op sommige momenten lukt dat wat minder. Heel veel liefde voor al diegenen die zich momenteel slecht in hun vel voelen en laten we samen hopen dat we snel terug ons oude leven kunnen opnemen. Dat we voluit mogen werken, genieten, dansen, op reis gaan, elkaar knuffelen,... dat we mogen léven."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Dorien Reynaert (@dorien_reynaert)

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Dorien Reynaert  I  shownieuws