Jens Dendoncker verrast zijn bazen van VTM: “Volledig zijn eigen beslissing” Buitenland
Buitenland

Jens Dendoncker verrast zijn bazen van VTM: “Volledig zijn eigen beslissing”

Jens Dendoncker verrast zijn bazen van VTM: “Volledig zijn eigen beslissing”

De laatste jaren timmerde komiek Jens Dendoncker serieus aan de weg van zijn carrière. Al dat werken loonde ook, want op korte tijd groeide hij uit tot een van de leading men van VTM.

“Het klopt dat hij bij de zender al een heel mooi traject heeft afgelegd”, klink het in De Morgen bij creatief directeur Davy Parmentier, die Jens een heel warm mens noemt. “Hij is een vat vol zelfrelativering. Door zijn uiterlijk, de manier waarop hij in het leven staat en zijn relatie met Lauren vult hij een profiel in dat we bij VTM nog niet hadden.”

Begin december liet Jens openlijk weten dat hij zich had laten opnemen in een psychiatrische afdeling wegens zijn angsten. “Niemand heeft hem gevraagd om daarover te communiceren, dat kwam volledig van hemzelf”, zegt Parmentier. “En hij is dan wel ambassadeur van Rode Neuzen Dag, vertellen over je moeilijke periode terwijl je er middenin zit, is allesbehalve evident. Chapeau, hoor!”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws