Dinsdag 19 Januari 2021 - 17:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Marouane Fellaini stap dichter bij toptransfer naar deze Belgische topclub

Marouane Fellaini stap dichter bij toptransfer naar deze Belgische topclub

Marouane Fellaini (33) staat opnieuw een stap dichter bij een overstap naar de Jupiler Pro League. Bij Royal Antwerp FC heeft men toegegeven dat de komst van de gewezen Rode Duivel niet uitgesloten is. Club en speler staan ook in nauw contact met elkaar.

"Of zijn komst onmogelijk is? Neen", aldus Antwerp-manager Sven Jaecques in Extra Time. "Het kan eventueel. Maar vandaag is daar helemaal niets van aan."

"Fellaini is een paar keer bij ons geweest voor de coronaperiode", vervolgt Jaecques. "Hij kent Luciano D'Onofrio uiteraard heel goed en kwam naar wedstrijden en trainingen kijken."

"Telefoontje doen"

Hoewel de komst van Fellaini op dit moment nog niet aan de orde is, lijkt de middenvelder toch weer een stap dichter bij Antwerp te staan. Op de Bosuil zijn ze alleszins van plan om vol voor Fellaini te gaan, eens die zich beschikbaar stelt.

"Er zijn zaken die vandaag realistisch zijn en ook niet. Over de toekomst spreek ik me niet uit. Als spelers als Fellaini klaar zijn om terug te keren, dan zullen we zeker een telefoontje doen", besloot Jaecques.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Antwerp  I  Marouane Fellaini  I  sport  I  voetbal