Peter ‘Mathias’ Bulckaen verklapt: “Dit gaat er gebeuren in ‘Familie’” Buitenland
Buitenland

Peter ‘Mathias’ Bulckaen verklapt: “Dit gaat er gebeuren in ‘Familie’”

Peter ‘Mathias’ Bulckaen verklapt: “Dit gaat er gebeuren in ‘Familie’”

Deze week staat er weer heel wat te gebeuren in ‘Familie’. Niet alleen de verhaallijn van Hanne en Tony zorgt voor opschudding, ook de vete tussen Lars en Mathias laait weer op.

“Deze week gebeurt er weer een en ander”, verklapt Peter Bulckaen, die de rol van de veelbesproken Mathias speel in de populaire VTM-soap, aan HLN. “Een hele hoop problemen die opgelost moeten worden. Er is ingebroken in Wolff & Bos en jammer genoeg zijn ze gaan lopen met het zijde fluweel van Rudi.”

“Jan heeft er geen goed gevoel bij dat Hanne brieven ontvangt”, vervolgt Peter. “Wat voor brieven zijn dat? Van wie komen die? En hij beslist om ze te verbergen.” En dan is er natuurlijk Mathias zelf nog die voor de nodige ophef zal zorgen. “Mathias doet een voorstel aan Peter en Cedric om Mieke bij CoBrew te laten werken. Als hij Lars een beetje kan pesten, zal hij het zeker niet laten.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws