Niels Albert heeft opvallende boodschap voor Thibau Nys: “Dan zijn we helaas uitgepraat” Sport
Sport

Niels Albert heeft opvallende boodschap voor Thibau Nys: “Dan zijn we helaas uitgepraat”

Niels Albert heeft opvallende boodschap voor Thibau Nys: “Dan zijn we helaas uitgepraat”

Maandag maakte bondscoach Sven Vanthourenhout zijn selectie voor het WK veldrijden bekend. Dat er voor Thibau Nys geen plaats is in de beloften-selectie, kwam toch als een kleine verrassing. Al ziet Niels Albert dat anders.

“Als je niet bij de beste zes hoort, zijn we helaas uitgepraat”, zegt Albert in zijn column voor Het Laatste Nieuws. “Thibau Nys is een uitstekende renner, die bulkt van het talent, rap met een fiets kan rijden en daar technisch gezien dingen mee doet die anderen niet beheersen. Als fan van de 'jongen-van-het-dorp' hier vind ik het persoonlijk des te jammer dat hij het WK in eigen land moet missen. Maar het is de enige juiste beslissing. Hard maar eerlijk.”

“Misschien ook eens niet verkeerd dat het hem overkomt”, klinkt het nog. “Een kleine levensles. Ogen geopend, voetjes stevig op de grond. Even het signaal krijgen dat alles niet altijd van een leien dakje zal lopen, dat het knokken is voor je plaats en je het niet zomaar in de schoot krijgt geworpen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws