'VTM NIEUWS'-journaliste Romina Van Camp grijpt drastisch in: “De dreiging is te groot” Buitenland
Buitenland

'VTM NIEUWS'-journaliste Romina Van Camp grijpt drastisch in: “De dreiging is te groot”

'VTM NIEUWS'-journaliste Romina Van Camp grijpt drastisch in: “De dreiging is te groot”

Romina Van Camp werkt al jaar en dag op de buitenlandredactie van ‘VTM NIEUWS’. Ze zal woensdag in de Verenigde Staten aanwezig zijn bij de inauguratie van Joe Biden. Vier jaar geleden was ze ook van de partij toen Donald Trump de eed aflegde.

“Toen stond ik als verslaggeefster tussen de massa en verliep alles heel vreedzaam”, herinnert Romina zich in Story. “Nu zal het anders zijn. Door corona, maar ook door de eerdere gewelddadige bestorming van het Capitool. De dreiging van geweld is zo groot – ze verwachten dat mensen met wapens naar de steden zullen komen – dat ik voor de zekerheid kogelvrije vesten heb meegenomen.”

“Al denk ik dat er weinig kan gebeuren, als ik de veiligheidsmaatregelen in Washington zie”, aldus de journaliste. “De national mall is bijvoorbeeld volledig afgesloten en overal zie je agenten en militairen op straat. De politie- en veiligheidsdiensten kunnen het zich niet permitteren dat het een tweede keer uit de hand loopt”, besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws