Woensdag 20 Januari 2021 - 20:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Kijkers van 'Da's Liefde' hebben allemaal dezelfde mening over Jens Dendoncker en Lauren Versnick

Kijkers van 'Da's Liefde' hebben allemaal dezelfde mening over Jens Dendoncker en Lauren Versnick

Elke maandag kunnen we op VTM kijken naar ‘Da’s Liefde!’, het nieuwe programma van Jens Dendoncker. Hiervoor trommelde de komiek zijn vriendin, Lauren Versnick, op. Zij zijn nu al een hele tijd een koppel.

Uit de reacties op de sociale media blijkt dat zowat alle kijkers het te gek vinden dat Jens en Lauren zonder gêne en openhartig over hun relatie praten. Bij de fans klinkt het dan ook unaniem: “Eén van de mooiste koppels dat in België rondloopt!”

“Zalig koppeltje”, vindt iemand. “Zo puur. Het leven zoals het is… Jens en Lauren, jullie zijn zo mooi samen. De liefde komt recht uit jullie hart!” Een ander verwoordt het als volgt: “Een erg tof koppel en zo gewoon. Niks van kapsones.”

“Prachtkoppel”, klinkt het nog. “Je kan de liefde zien in hun ogen. De vanzelfsprekendheid waarmee ze elkaars goede maar ook slechte kantjes benoemen en aanvaarden toont dat dit ware liefde is. Ze krijgen als jong koppeltje al behoorlijke katjes te geselen, maar ze zijn sterk, dat zie je. Hou vol Jens en Lauren alles komt goed!”

TAGS  I  Jens Dendoncker  I  Lauren Versnick  I  shownieuws