Donderdag 21 Januari 2021 - 14:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Meghan Markle en prins Harry zorgen voor opschudding: “Dit is een ramp”

Meghan Markle en prins Harry zorgen voor opschudding: “Dit is een ramp”

Duncan Larcombe, een voormalig koninklijk correspondent voor de Britse tabloid The Sun, beweert dat Meghan Markle en prins Harry met de 'Megxit' een catastrofe kunnen veroorzaken. Dat zei hij in een gesprek op True Royalty TV ter gelegenheid van de eerste verjaardag van de ‘Megxit’.

Een jaar geleden traden prins Harry en Meghan Markle af als senior leden van de Britse koninklijke familie. Hoewel de biograaf ervan overtuigd is dat Harry en Meghan door hun zakelijke deals tot wel een miljard dollar zouden kunnen verdienen, zegt hij dat dit ten koste gaat van de koninklijke familie.

“Een jaar geleden zeiden ze dat ze privacy wilden en hun kind in alle rust wilden opvoeden. Onzin!”, aldus Larcombe. “We weten nu wat het is. Het bewijs is er. Het was het grootste koninklijke verraad in de geschiedenis van de familie. Wat Harry en Meghan de afgelopen 12 maanden hebben gedaan, is zaden zaaien die een mogelijke ramp voor de koninklijke familie zullen betekenen.”

“Als 50 miljoen mensen kijken naar Harry's praatje over biologische yoghurt of wat hij ook wil promoten, en 5.000 mensen kijken hoe zijn broer - prins William, de toekomstige koning - een koninklijke verloving doet en een supermarkt opent in Hempstead of wat dan ook - dat is wanneer het een probleem wordt”, besluit de auteur.

TAGS  I  Prins Harry  I  Meghan Markle  I  shownieuws