‘Thuis’-kijkers reageren dolenthousiast: “In ‘Familie’ gebeurt dit niet, hoor” Buitenland
Buitenland

‘Thuis’-kijkers reageren dolenthousiast: “In ‘Familie’ gebeurt dit niet, hoor”

‘Thuis’-kijkers reageren dolenthousiast: “In ‘Familie’ gebeurt dit niet, hoor”

Nu ze Nancy heeft kunnen overtuigen van haar doorzettingsvermogen en goesting om te lopen, mag Britney eindelijk aan haar atletiektraining beginnen in ‘Thuis’. Heeft ze de goeie genen geërfd van Eddy ‘de Speer’?

De eerste training is al meteen een pittige. Britney moet duidelijk nog wat wennen aan het hele gebeuren. Ondertussen leert ze wel Zihame kennen, een vlotte meid die blijkbaar heel snel kan lopen en dat zien de kijkers maar wat graag gebeuren. Ze zijn blij verrast dat Britney een goede, oprechte vriendin krijgt in de reeks. Meer nog zijn ze enorm opgetogen over het feit dat Zihame een meisje van allochtone afkomst is.

“Eindelijk! Ik was al aan het wachten tot er eens een allochtoon zijn of haar opwachting maakte”, zegt een trouwe fan. “Ik voelde me echt niet ‘thuis’ met alleen Adil en Lexi. Serieus, bepaalde Vlamingen moeten dringend eens uit hun grot komen.”

“Zihame ziet er een leuk en lief personage uit”, schrijft nog iemand op een van de fansites. “Ik vind dit echt tof van de ‘Thuis’-makers”, reageert een ander. “In ‘Familie’ komt bijna geen één personage van ‘vreemde origine’ voor. ‘Thuis’ maakt daar tenminste geen onderscheid in.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws