Bart Kaëll heeft het er erg moeilijk mee: “Ik geraak hier niet van afgekickt” Buitenland
Buitenland

Bart Kaëll heeft het er erg moeilijk mee: “Ik geraak hier niet van afgekickt”

Bart Kaëll heeft het er erg moeilijk mee: “Ik geraak hier niet van afgekickt”

De coronacrisis woedt nu al bijna een jaar en op die relatief korte tijd hebben we ons heel wat nieuwe gewoontes eigen gemaakt. Sommige aspecten van dit 'nieuwe normaal' raken echter maar moeilijk ingeburgerd. Zo kan Bart Kaëll het maar niet gewoon worden dat hij zijn geliefden niet kan vastpakken.

“Knuffelen doe ik niet alleen met Luc, maar ook met mensen die ik graag heb”, laat Bart weten in TV Familie. “Man of vrouw, maakt niet uit. Ik wil die persoon dan laten voelen dat ik er voor hem of haar ben, of dat ik het leuk vind om elkaar terug te zien. Mensen kunnen vastpakken, ik mis dat enorm…”

“Als ik iemand bekend tegenkom op straat, heb ik nog altijd de reflex om een hand of een kus te geven", geeft de zanger/presentator toe. "’t Is een automatisme waar ik niet van afgekickt raak. Zelfs na een jaar social distanding krijg ik die anderhalve meter afstand niet volledig onder de knie. Dat we maar snel terug kunnen leven zónder handrem op”, besluit hij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws