Kijkers merken serieuze blunder op in ‘Familie’: “Zo’n fout moeten ze toch altijd zien?” Buitenland
Buitenland

Kijkers merken serieuze blunder op in ‘Familie’: “Zo’n fout moeten ze toch altijd zien?”

Kijkers merken serieuze blunder op in ‘Familie’: “Zo’n fout moeten ze toch altijd zien?”

We weten al lang dat de kijkers van ‘Familie’ erg opmerkzaam zijn. Zo stellen zij af en toe foutjes vast in hun favoriete soap die aan het oog van de regisseur ontsnappen.

Onlangs was het weer zover. Dit keer ging het over een nogal flagrante verspreking van Veronique. Terwijl zij en Lars de tafel aan het zetten zijn, gaat het gesprek over hun zoons, Raven en Cédric. Op een bepaald moment laat Veronique zich ontvallen: “Volgens Cédric is Raven jaloers op de band die ik heb met u zoon”, maar het moet natuurlijk omgekeerd zijn.

Dat hadden de fans natuurlijk meteen in het ootje en ze deelden hun vaststelling maar wat graag op de sociale media. “Waarschijnlijk wordt dat dan nog eens 1.000 keer opgenomen, en dit was dan de juiste take?”, klinkt het. “Dat is toch een serieuze blooper. Raar dat ze zoiets niet corrigeren, want dit moeten ze zelf toch ook zien en horen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws