Michy Batshuayi kan carrière herlanceren bij Belgische topclub Sport
Sport

Michy Batshuayi kan carrière herlanceren bij Belgische topclub

Michy Batshuayi kan carrière herlanceren bij Belgische topclub

Een gouden kans. Michy Batshuayi moet straks vertrekken bij Crystal Palace. En dat zet de deur wagenwijd open voor een terugkeer naar België. Welke Belgische topclub kaapt hem straks weg?

Jean-Philippe Mateta wordt de nieuwe aanvaller van Crystal Palace. De Londense club gaat de Fransman tot het einde van volgend seizoen huren van Mainz. So what, horen we u denken. Maar het Laatste Nieuws weet dat de komst van Mateta rechtstreeks gelinkt is aan een vertrek van Michy Batshuayi.

Die zat sinds eind november al op een zijspoor en met nog een extra aanvaller moet hij volgens de krant zelfs vrezen voor een plaats in de wedstrijdkern. Vijf spitsen voor vier plaatsen is immers te veel.

Chelsea

Daarbovenop zal Crystal Palace Batshuayi ook niet definitief overnemen van Chelsea, van wie het hem nu huurt. Bijkomend probleem: ook Chelsea zit niet te wachten op een terugkeer van de Rode Duivel, die dringend zijn carrière wil herlanceren.

Met het oog op het EK zou het dan ook logisch zijn dat Batshuayi nu verkast naar een Belgische topclub. Zo kan hij weer voldoende speelminuten verzamelen en kan de bondscoach hem in deze coronatijden nog dichter opvolgen. De enige vraag is nog welke club het eerst actie zal ondernemen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws