Zaterdag 23 Januari 2021 - 07:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Actrice Veerle Baetens haalt uit: "Dit is echt gevaarlijk"

Actrice Veerle Baetens haalt uit:

De cultuursector deelt zwaar in de klappen in de coronacrisis. Actrice Veerle Baetens heeft haar ongenoegen daarover laten blijken op Facebook.

"Er mag gereisd worden. Ook al is het geweten dat reizen het virus verspreidt. Er mag geshopt worden maar spijtig genoeg verliezen vele kopers hun ‘boerenverstand’ bij hun jacht op goede koopjes", aldus Veerle.

“Er mag veel. Veel mag er niet. Cultuur mag bijvoorbeeld niet. Cultuur wordt momenteel als "quantité négligeable" gezien. Echter dat wat voor de één een plezierreisje is, is voor de ander een toneelstuk, een concert, een avondje cinema. Er zijn geen bewijzen dat deze plaatsen broeihaarden van het virus zijn”, klinkt het.

"Zelden spui ik mijn gedachten op sociale media. Er zijn genoeg ratten in de goot. Maar dit keer kan ik het niet laten. Ik zie kinderen verwelken. Ik zie volwassenen boosaardig worden, op de tippen van hun tenen lopen door het gebrek aan schoonheid in de maatschappij. Ik betreur dit niet alleen... Ik vind dit gevaarlijk”, aldus nog Veerle.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Veerle Baetens  I  shownieuws