Zaterdag 23 Januari 2021 - 08:24   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Slecht nieuws over nieuwsanker Dany Verstraeten: "Ik ga er geen geheim van maken"

Slecht nieuws over nieuwsanker Dany Verstraeten:

Dany Verstraeten is vorig jaar 65 jaar geworden en heeft dus de pensioengerechtigde leeftijd bereik. Toch wilde hij liever nog even doorgaan als ‘VTM NIEUWS’-anker en hij sloot een deal met VTM: hij zal nog steeds te zien op zondagmiddag. De andere dagen neemt Cathérine Moerkerke voor haar rekening.

Voor de trouwe fans van Dany is dit toch wel een klap. “Ik wil er geen geheim van maken: dat ik het nu kalmer aan ga doen, is ook op verzoek van de familie", zegt Dany in een interview met Het Laatste Nieuws. "Mijn kinderen drongen er toch op aan dat ik in het weekend ook tijd voor hén zou hebben."

"Ze hebben de voorbije zeven jaar af en toe aan de klaagmuur gestaan, hoor”, geeft het langst zittende Vlaamse nieuwsanker eerlijk toe. “Familiefeest, een optreden op school, een huwelijk: dat is altijd op zaterdag en zondag, en dat heb ik altijd moeten missen.”

"Officieel ben ik gepensioneerd, maar ik mág blijven verder werken - in samenspraak met VTM”, vertelt Dany nog. “Dat is fijn, dat 65 worden niet automatisch betekent dat iemand op de uitknop drukte. Boém, gedaan met werken. Ik was daar helemaal nog niet klaar voor, om van de ene op de andere dag niets meer te moeten doen. Rust roest, hé."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Dany Verstraeten  I  shownieuws