'Familie'-kijkers van slag: "Dit gaat Hanne doen met baby Gaston" Buitenland
Buitenland

'Familie'-kijkers van slag: "Dit gaat Hanne doen met baby Gaston"

'Familie'-kijkers van slag: "Dit gaat Hanne doen met baby Gaston"

De verhaallijn van Hanne en Tony (en ter uitbreiding ook Quinten) houdt de kijkers van ‘Familie’ nog steeds in zijn grip. Ze hopen dat Hanne en Quinten weer bij elkaar komen, maar vrezen dat Tony er toch weer een stokje voor zal steken.

“Ik hoop echt dat het weer in orde komt tussen Hanne en Quinten”, schrijft een trouwe kijker. “Tony mag van mij rotten in de gevangenis voor wat hij gedaan heeft.” “Ik hoop het ook”, reageert een vrouw. “Dat zij maar snel weer een mooi gezinnetje worden, er is al genoeg miserie in de wereld nu.”

Toch hebben niet alle fans vertrouwen in Hanne, zo blijkt duidelijk wanneer we ons wat verder in de commentaren verdiepen. “Ik denk niet dat het ooit nog goedkomt tussen Hanne en Quinten”, zegt iemand. “De therapie die ze gaat volgen? Ik denk eerlijk gezegd niet dat dat gaat gebeuren. Hopelijk komt Tony gewoon nog niet meteen vrij, anders is ze er direct weer naartoe.”

Therapie

“Ik denk ook niet dat Hanne therapie gaat volgen”, klinkt het nog. “Volgens mij gaat ze Tony bezoeken en zien hoe het met hem gaat. Dat zal dan haar zogezegde ‘therapie’ zijn. Of Hanne gaat nog vluchten met haar baby, stel je voor!”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws