Zaterdag 23 Januari 2021 - 15:00   I   Foto: VIER  I   door Redactie

Kijkers zijn razend op 'Big Brother: "Dit is zo hypocriet"

Kijkers zijn razend op 'Big Brother:

Kijkers van 'Big Brother’ schrokken zich een bult toen Jill vannacht met de ambulance werd opgehaald. Zij werd omstreeks half vijf naar het ziekenhuis gebracht nadat ze rond half drie 's nachts onwel werd.

“Aanvankelijk leek het dat Jill misselijk was. Toen de klachten erger leken te worden is er direct op een zo veilig mogelijke manier ingegrepen door de productie”, klinkt het op de Facebooksite van 'Big Brother’. Jill is intussen weer gezond en wel, maar de kijkers zijn niet te spreken over de snelheid waarmee de productie van het realityprogramma handelde. Ook het feit dat op een bepaald moment het geluid zou zijn uitgezet, kan op weinig begrip rekenen.

“Als ‘Big Brother’ niet wil dat wij betalende streamkijkers horen wat over Jill wordt gezegd, dan is dat hypocriet”, klinkt het onder meer. “Je leven is toch al openbaar als je het huis in gaat.” Een ander schrijft: “Heftig dit allemaal… Vanaf 2.30 uur zag je dat het met Jill niet goed ging en je hoorde iemand boven de wc hangen. Dit heeft echt te lang geduurd.”

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Big Brother  I  shownieuws