Verrassend verzoek van Dany Verstraeten voor Marc Van Ranst: "Dat moeten we eens doen" Buitenland
Buitenland

Verrassend verzoek van Dany Verstraeten voor Marc Van Ranst: "Dat moeten we eens doen"

Verrassend verzoek van Dany Verstraeten voor Marc Van Ranst: "Dat moeten we eens doen"

Nieuwsuitzendingen stonden het afgelopen jaar bol van corona-updates. Dat ondervond Dany Verstraeten als 'VTM NIEUWS'-anker natuurlijk vanop de eerste rij. Nooit eerder zag hij een onderwerp waarbij iederéén zo betrokken was.

“Dit is geen ver-van-mijn-bedshow”, weet Dany in Het Laatste Nieuws. “Het is jammer dat het zo overheersend is. Ik denk het ook soms, thuis voor tv: 'We zijn weer vertrokken voor drie kwartier coronanieuws.’” Eén persoon heeft Dany meer dan wie ook te gast gehad in de nieuwsstudio: viroloog Marc Van Ranst.

”Ik heb 'm wel al eens grappend gezegd dat ik 'm vaker zie dan mijn eigen vrouw”, aldus Dany. “Maar vermits de cafés nu alweer drie maanden dicht zijn, zijn we na een uitzending nog geen pint kunnen gaan drinken. Eens het leven weer genormaliseerd is, wil ik dat wel doen - niet alleen met Marc Van Ranst, trouwens. Maar zo eens tussen pot en pint debatteren met onze welbespraakte virologen: dat wordt een plezante avond.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws