Jits Van Belle haalt uit naar makers van ‘Familie’: “Nooit!" Buitenland
Buitenland

Jits Van Belle haalt uit naar makers van ‘Familie’: “Nooit!"

Jits Van Belle haalt uit naar makers van ‘Familie’: “Nooit!"

Het afscheid van Jits Van Belle in ‘Familie’ staat nu echt voor de deur. Volgende maand moet ze nog voor enkele kleine dingen op de set zijn, en dan verdwijnt ze uit de VTM-soap. Dat ze moet vertrekken, zit haar duidelijk dwars.

“Op dit moment ben ik ‘werkzoekende’”, zegt Jits in Primo. “Dat is eigenlijk een mooi woord voor… een kutsituatie. Want het is erg mottig om in volle coronacrisis je werk te verliezen. Los van de financiële kant is het ook niet mogelijk om je ex-collega’s te knuffelen of op taart te trakteren.”

“Jammer eigenlijk. Want ik heb altijd het gevoel gehad dat het beste van mijn personage nog moest komen”, aldus Jits. “Naar mijn bescheiden mening heeft Robyn nooit de kansen gehad die ze verdiende om open te bloeien. Mijn speelveld beperkte zich tot het gezin van Benny en dat is denk ik een gemiste kans. Dat was niet alleen mijn mening, maar ook die van kijkers én collega’s.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws