Zondag 24 Januari 2021 - 10:00   I   Foto: VRT  I   door Redactie

Alle 'Thuis'-kijkers zeggen hetzelfde over zwaar zieke Bob

Alle 'Thuis'-kijkers zeggen hetzelfde over zwaar zieke Bob

In ‘Thuis’ is de bom gevallen. De resultaten van het onderzoek zijn binnen, maar ze zijn niet goed: Bob heeft kanker. Ze moeten de behandeling nu opstarten.

Kijkers van de populaire Eén-soap vinden het moedig dat de ‘Thuis’-makers zulk een precair onderwerp als kanker durven aansnijden. Bijna iedereen kent dan ook wel iemand die te maken heeft met de dodelijke ziekte. Fans zijn onder de indruk van de manier waarop het thema in het verhaal geïntegreerd wordt en leven erg mee met Bob.

”Het is goed dat ‘Thuis’ dit onderwerp nogmaals aansnijdt”, zegt iemand op een van de ‘Thuis’-fansites. “Het is ook zeer mooi geacteerd, heel aangrijpend. Christophe Haddad is een topacteur.” “Heel overtuigend gespeeld”, aldus een ander. “Veel mensen delen zoals Bob hun ziekte niet. Het was een hele mooie en emotionele aflevering.”

Werkelijkheid

”Confronterend”, vindt dan weer een ander. “Maar spijtig genoeg de realiteit... Vele mensen maken dit dagelijks mee.” “Heel goed geacteerd van Bob, maar spijtig genoeg is het in de werkelijkheid ook zo en voor vele mensen loopt het niet goed af.”

“Het is goed om dit thema in kaart te brengen”, lezen we ook. “Zo beseffen we dat dit ook werkelijkheid is en dat niet alles rozengeur en maneschijn is.” 

”Dat is inderdaad een zware diagnose. Maar dit is het leven”, klink het nog. “In ‘Thuis’ is er geen corona, maar voor de rest is het een zeer realistische serie dat geen enkel levensverhaal uit de weg gaat.”

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Thuis  I  shownieuws