Erika Vlieghe heeft boodschap voor kappers: "Laat ons eerlijk zijn" Royalty
Royalty

Erika Vlieghe heeft boodschap voor kappers: "Laat ons eerlijk zijn"

Erika Vlieghe heeft boodschap voor kappers: "Laat ons eerlijk zijn"

Infectiologe Erika Vlieghe durft allerminst uitspraken doen over 13 februari. Dan zouden de kappers de deuren weer kunnen openen als de cijfers dat toelaten.

De coronacijfers dalen nu echter al niet meer. "Laat ons eerlijk zijn, we zijn nog niet half februari, niemand weet wat er gaat gebeuren. De zaken gaan heel snel. Je kan een planning maken, maar het is onmogelijk om nu al zware beslissingen te nemen voor over enkele weken", zegt Vlieghe in het VRT Journaal.

De Britse variant duikt steeds meer op in ons land. "Hoe meer je zoekt, hoe meer je lijkt te vinden natuurlijk. We zien een toename in het aantal gevallen, en dat is niet enkel de Britse variant, ook de gewone variant mogen we niet onderschatten. Er is meer en meer virale circulatie en dat geeft mogelijk iets explosiefs. Dit is nu wat we moeten doen, korter op de bal spelen, lokaal managen in een poging om de branden in de kiem te smoren", aldus Vlieghe.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws