Fien (28), zeven maanden zwanger van eerste kindje, overlijdt bij verkeersongeval: "Dit komt keihard aan" Royalty
Royalty

Fien (28), zeven maanden zwanger van eerste kindje, overlijdt bij verkeersongeval: "Dit komt keihard aan"

Fien (28), zeven maanden zwanger van eerste kindje, overlijdt bij verkeersongeval: "Dit komt keihard aan"

Fien Téblick uit Borgerhout is op 28-jarige leeftijd omgekomen bij een ongeval op de E313 in Massenhoven (Zandhoven). Ze merkte woensdag omstreeks 15 uur een file te laat op en reed in op een vrachtwagen.

De jonge vrouw was zeven maanden in verwachting van haar eerste kindje. De verslagenheid in haar omgeving is bijzonder groot. Ze was ook lid van de scouts.

“Een groot deel van de huidige leidingsploeg heeft haar nog als leiding gehad. Dit nieuws komt dus zeer hard aan”, zegt scoutsgroep Den 30 in een bericht op zijn Facebookpagina.

Den 30 heeft vandaag één van zijn grootste zonnetjes verloren, maar we zullen haar nooit vergeten”, luidt het. “Onze gedachten gaan uit naar al wie dicht bij haar stond en het geluk heeft gehad om haar te zien stralen.”

Leger

Fien was onderofficier in het Belgische leger, zo weet Het Nieuwsblad. Ze laat een echtgenoot, haar ouders en grootouders en drie broers na.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws