Straffe onthulling over Maaike Cafmeyer en Ella-June Henrard doet Bart De Pauw erg schrikken Buitenland
Buitenland

Straffe onthulling over Maaike Cafmeyer en Ella-June Henrard doet Bart De Pauw erg schrikken

Straffe onthulling over Maaike Cafmeyer en Ella-June Henrard doet Bart De Pauw erg schrikken

Er is behoorlijk wat ophef ontstaan over de nieuwe komische soap ‘Mijn Slechtste Beste Vriendin’, die vanaf 1 februari op Steams verschijnt. In één van de scènes wordt Bart De Pauw geïmiteerd door Maaike Cafmeyer en Ella-June Henrard. Laat dat nu net twee slachtoffers van De Pauw zijn.

Ella-June Henrard begint haar videoboodschap net als Bart De Pauw in 2017 nadat de zaak uitbrak. Ook Maaike Cafmeyer speelt mee in de scène. Volgens scenariste Ilse Beyers is het puur toeval.

"Ik heb die scène bedacht nadat ik Louis Talpes persiflage van het Bart De Pauw-­filmpje had gezien in ‘Tegen de Sterren Op’. Da’s nu bijna tweeënhalf jaar geleden. Dat paste gewoon heel goed in m’n verhaal”, benadrukt Beyers in Dag Allemaal. “Er was nog níemand gecast. En zelfs toen Maaike en Ella-June in beeld kwamen voor hun rollen, wist ik helemaal niet dat ze bij de zaak-Bart De Pauw betrokken waren."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws