-->

Steven Van Gucht over Geert Molenberghs: “Daarom verkondigt hij alleen maar slecht nieuws”

Steven Van Gucht over Geert Molenberghs: “Daarom verkondigt hij alleen maar slecht nieuws”
Woensdag 27 Januari 2021 - 08:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Viroloog Steven Van Gucht was dinsdagochtend te gast bij Peter Van de Veire in ‘De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow’. Hier vertelde hij over het WhatsApp-groepje dat hij en zijn collega’s hebben gemaakt om met elkaar te communiceren. Hierin worden duidelijk niet alleen maar ernstige berichten gestuurd.

“We hebben een eigen gevoel van humor ontwikkeld, dat is toch belangrijk om een beetje te kunnen ontspannen", aldus Van Gucht. "Dat zijn filmpjes van YouTube die we delen, maar soms lachen we ook met bepaalde figuren die we kennen.” Met wie precies wilt de viroloog niet kwijt. “Dat kan ik echt niet zeggen”, lacht hij. 

De berichten die ze naar elkaar sturen, worden meestal op de latere momenten van de dag gestuurd. “Ik denk dat we allemaal avond- en nachtmensen zijn", klinkt het. "Het gaat meestal door tot 1u, 1.30u. Geert Molenberghs stuurt zelfs nóg later.” Peter reageert: “Ja, die zie ik overal opduiken. Die meldt altijd héél slecht nieuws”, waarop Van Gucht gevat antwoordt: “Ja, die slaapt te weinig.”

TAGS  I  Steven Van Gucht  I  Geert Molenberghs  I  coronavirus