Woensdag 27 Januari 2021 - 19:00   I   Foto: VIER  I   door Redactie

Bijzonder pijnlijke onthullingen over Annelien Coorevits: "Wat een gemeen kutwijf"

Bijzonder pijnlijke onthullingen over Annelien Coorevits:

Gianni en Melissa wisten zich tijdens 'Temptation Island' op een niet al te positieve manier in de kijker te zetten. Ze smokkelden namelijk allebei een telefoon mee. Toen dat ontdekt werd, mochten ze meteen hun koffers pakken.

In de online talkshow ‘Temptation Thirstday’ waren Gianni en Melissa te gast en ook het gsm-verhaal kwam aan bod. Melissa is niet van haar standpunt af te brengen en blijft bij hoog en laag beweren dat ze toestemming kreeg van de 'Temptation Island'-productie om de smartphone mee te pakken.

Ook Annelien Coorevits, die eerder al liet weten niet te kunnen lachen met het voorval, kreeg de volle lading. “Ze is zo gemeen”, aldus Melissa. “Als de camera aangaat, is ze superlief tegen je. En gaat de camera uit, dan is het gelijk van: fuck it, jullie zijn minder dan ik.”

Toen presentator Fawry Annelien Coorevits opbelde, was het hek helemaal van de dam. “Dat ik niet zo aardig was? Da’s maar van wie je het hoort”, reageerde de ex-Miss België. De verwijten vlogen nog een tijdje over en weer, tot Fawry de ruzie afbrak. Toen voegde Melissa er nog snel aan toe: “Ik vind Annelien gewoon een gemeen kutwijf.”

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Annelien Coorevits  I  shownieuws