Woensdag 27 Januari 2021 - 11:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

‘Familie’-kijkers helemaal uit het lood geslagen: “Dit geheim draagt Rudi met zich mee”

 ‘Familie’-kijkers helemaal uit het lood geslagen: “Dit geheim draagt Rudi met zich mee”

Kijkers van ‘Familie’ maken zich de laatste dagen zorgen om Rudi. Maar nadat er een foto opdook van een meisje met een teddybeer, denken ze eindelijk te weten wat er aan de hand is met hem.

Een dame plaatste de foto op een van de fansites, en de reacties waren al na enkele minuten niet meer bij te houden. “Het geheim van Rudi is dat hij vroeger een meisje was”, zegt diezelfde dame. Daar schrikken veel fans van, maar vinden het wel geloofwaardig. “Ja, het is al een oude foto”, merkt iemand op. “Het zou dus best Rudi met zijn beer kunnen zijn.”

“Ik denk ook dat het Rudi is op de foto”, aldus een ander. “En dat zijn moeder hem misschien als dochter behandelde. Als je dat kroontje ziet… Daarom werd hij toch ook kwaad op Jef?” De vooronderstelling dat het de dochter van Rudi is, lijkt niemand te aanvaarden. “Kan niet”, klinkt het. “Daarvoor is de foto veel te oud.”

“Het beertje heeft Rudi al van kinds af aan”, verklaart een trouwe kijker. “Rudi deed al de hele tijd moeilijk over alles wat met zijn kindertijd te maken heeft. Spullen die tevoorschijn kwamen, daar wou Rudi niet verder op ingaan etc. Dus de enige mogelijkheid die ik kan bedenken is dat Rudi eerst een meisje was en nu een jongen.”

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Familie  I  shownieuws