Donderdag 28 Januari 2021 - 08:00   I   Foto: VRT  I   door Redactie

Populair ‘Thuis’-personage werkt kijkers plots op de zenuwen: “Onuitstaanbaar geworden”

Populair ‘Thuis’-personage werkt kijkers plots op de zenuwen: “Onuitstaanbaar geworden”

De kijkers van ‘Thuis’ vinden het maar niets wat de makers aanvangen met het personage Frank Bomans. Frank speelt al mee sinds de allereerste aflevering, nu zo'n 25 jaar geleden, maar hij maakte sindsdien een hele evolutie door.

Frank stond jarenlang bekend als een koppige macho en een stoere vrouwenverslinder met een erg volks karakter. De laatste jaren kreeg Frank echter erg veel te verwerken - denk maar aan de transformatie en het vertrek van zijn dochter Kaat, of de dood van zijn broer Luc - en hij sukkelt ook meer en meer met zijn gezondheid. Dat alles zorgt ervoor dat hij plots slechts een schim is van de man die hij ooit was.

Dat is ook de fans van ‘Thuis’ niet ontgaan. Zij vragen zich af waar het exact mis is gegaan. “Wanneer gaat Frank eindelijk weer de oude worden?”, klinkt het op een van de fansites. “Nu is hij echt onuitstaanbaar als oude brombeer die steevast met zijn kop tegen de muur aanloopt.” Kijkers hopen dan ook dat de scenarioschrijvers hem snel weer wat anders te doen geven dan stofzuigen, aardappelen schillen of klagen over zijn leven.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Thuis  I  Frank Bomans  I  shownieuws