‘Thuis-kijkers merken grote blunder op: “Hier hadden ze beter over moeten nadenken” Buitenland
Buitenland

‘Thuis-kijkers merken grote blunder op: “Hier hadden ze beter over moeten nadenken”

‘Thuis-kijkers merken grote blunder op: “Hier hadden ze beter over moeten nadenken”

In ‘Thuis’ gingen Frank en Thilly langs in het huis om te zien hoe ze de renovatiewerken kunnen aanpakken. Thilly schrok zichtbaar van wat ze te zien kreeg, maar ook de kijkers viel iets aparts op.

Zo raken ze er maar niet wijs uit hoe het komt dat de meubels in het huis lijken te zijn verplaatst. “Door de 'brand' staan er nu plots zetels waar normaal de eettafel stond”, merkt een aandachtige kijker op. “En het behang is wel verkleurd, maar niet verbrand. Zelfs de kalk hing nog tegen de muren.”

“Is daar wel werkelijk een brand geweest?”, vraagt een ander zich af op een van de fansites. “Er lag geen rotzooi, de meubels waren verplaatst en verder leek er niets verbrand. Ook de planten hebben het blijkbaar overleefd. Hier hadden ze beter over kunnen nadenken.”

“De keukentafel was gekrompen en er stond een zetel aan de kant van de muur waar die kast stond met de foto’s van Frank zijn moeke”, reageert nog iemand. “Soap: akkoord. Fictie: akkoord. Maar inderdaad, alles is zo onrealistisch en het wordt met de dag belachelijker precies. Puur amateurisme van de scenaristen.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws