'Napoli-fans in shock: Dries Mertens maakt ophefmakende transfer'

'Napoli-fans in shock: Dries Mertens maakt ophefmakende transfer'
Zaterdag 30 Januari 2021 - 17:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

33 is Dries Mertens ondertussen, dus veel tijd om nog een laatste 'slag' te slaan heeft hij niet meer. Al hoeft de Rode Duivel het voor het geld niet meer te doen. Voor de uitdaging wel.

En wat is er mooier als uitdaging dan voor een Premier League-club uit te komen. Vorig seizoen was zijn vertrek al een groot item bij Napoli. Omdat het sportief niet meer liep en heel wat Europese topclubs aan zijn mouw trokken. 

Finaal besliste Mertens om zijn contract bij de Italiaanse topclub met nog eens twee jaar te verlengen, maar nu zou er toch een verrassende transfer in de maak zijn. Eén waardoor de Napoli-supporters  - voor wie Mertens een echte held is - in shock verkeren.

Arsenal

Sky Sports meldt immers dat de aanvaller de overstap naar Arsenal zou kunnen maken. The Gunners willen hun opmars van de laatste weken absoluut doortrekken en zien in Mertens de ideale versterking om de dramatische seizoensstart uit te wissen en alsnog Champions League-voetbal te halen. 

Eerder deze maand trok Arsenal ook al ex-Club Bruggedoelman Mathew Ryan en Real Madrid-fenomeen Martin Ödegaard aan. Mertens zou bij de Londense club een scorend duo kunnen vormen met Aubameyang. Feit is dat Arsenal serieus zal mogen betalen, want Napoli wil zijn topschutter aller tijden onder geen beding laten gaan.

TAGS  I  Napoli  I  sport  I  voetbal