Eline De Munck spuwt haar gal: “Dit kan écht niet door de beugel” Buitenland
Buitenland

Eline De Munck spuwt haar gal: “Dit kan écht niet door de beugel”

Eline De Munck spuwt haar gal: “Dit kan écht niet door de beugel”

Eline De Munck kreeg onlangs de wind van voren nadat ze een foto postte van het nieuwjaarsevent van Open VLD. Hierop waren ook Egbert Lachaert en Alexander De Croo te zien. Sommigen dachten dat zij zich niet aan de coronamaatregelen hielden en de commentaren waren vernietigend. Dat hakte er serieus in bij de jonge zakenvrouw.

“Ik begrijp dat er veel frustratie is”, zegt Eline in Het Nieuwsblad. “Dat het geen makkelijke tijden zijn. Dat velen het financieel en mentaal moeilijk hebben. Maar de heftigheid van de reacties heeft mij toch naar de keel gegrepen. De kilheid. Het tot op het bot persoonlijke.”

“Gelukkig zit ik goed in mijn vel”, laat Eline weten. “Maar ik heb wel mensen aangespoord om al die commentaren te lezen. In de hoop dat het sommigen wakker schudt en hen doet beseffen dat dit écht niet door de beugel kan. Want het ging tot doodsbedreigingen toe”, klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws